Met mijn creativiteit en passie voor het vormgeven van tuinen wil ik de mensen bereiken op een letterlijk ‘natuurlijke’ manier. Met onze tuinen creëren wij meerwaarde op uw leefplezier, uw woning en uw omgeving.

TIM RENGELINK

Sinds 2010 trotse eigenaar TR Tuindesign

Tim Rengelink, hovenier, over ons, tuindesign, huis en tuin, tuin

TR Tuindesign, een jong en gedreven hoveniersbedrijf

TR tuindesign is een jong en gedreven hoveniersbedrijf, gelegen in Silvolde (Achterhoek). Vanuit hier werken wij voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak. Uiteraard draait het om de tuin maar wij zien onze klant als het hart van de tuin. Uw wensen moeten uitblinken!

Onze werknemers werken volgens hoge kwaliteitseisen, het is pas goed wanneer het perfect is. Dit streven houden wij voor ogen, van A t/m Z willen we het hoogst haalbare leveren. Voor specialistisch werk werken wij samen met vaste partners, hierbij kunt u denken aan het bouwen van buitenverblijven of het installeren van verlichting. Alles onder supervisie van ons. De tuin moet een belevenis zijn van groen, bloei en mooie materialen. Het moet bijdrage leveren aan uw leefgenot.

Wat vinden onze klanten van ons?