“Met mijn creativiteit en passie voor het vormgeven van tuinen, wil ik klanten bereiken op een letterlijk ‘natuurlijke’ manier. Met onze tuinen creëren wij een meerwaarde op uw woongenot.”

TIM RENGELINK

Sinds 2010 trotse eigenaar van TR Tuindesign

Tim Rengelink, hovenier, over ons, tuindesign, huis en tuin, tuin

TR Tuindesign, een jong en gedreven hoveniersbedrijf

TR Tuindesign is een jong en gedreven hoveniersbedrijf, gelegen in Silvolde (Achterhoek). Vanuit hier werken wij voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak. Uiteraard draait het om de tuin maar wij zien onze klant als het hart van de tuin. Uw wensen moeten uitblinken!

Onze werknemers werken volgens hoge kwaliteitseisen, het is pas goed wanneer het perfect is. Dit streven houden wij voor ogen, van A t/m Z willen wij het hoogst haalbare leveren. Voor specialistisch werk werken wij samen met vaste partners; hierbij kunt u denken aan het bouwen van buitenverblijven of het installeren van verlichting. Alles onder supervisie van ons. De tuin moet een belevenis zijn van groen, bloei en mooie materialen. Het moet een bijdrage leveren aan uw woongenot.

Wat vinden onze klanten van ons?